2010-08-14
 13:27:40

Bitter,Surt sa räven! Eller Jag AmIna

Jaha så var det dags igen,usch jag vill ju inte vara så här...

Jag har typ 1miljard tankar i huvet ibland önskar jag bara att allt kunde flyta bort o vara tyst ooops nu lät det väl som jag är Schizofren men skitsamma..

Vafan ska man göramed sitt liv?Seriöst ? vissa säger att ja men du är ju bara 24 och ditt liv har precis börjat,men det känns fan som att jag förspillt den bästa tiden i livet och att jag aldrig kommer kunna räta ut/släta ut livet och bli den som alla närstående hade förhoppningar om att jag skulle bli..

Fråga mig vad drömjobbet är jag vet inte ,men ju äldre jag blir destomer inser jag att jag inte kommer bli något speciellt bara en vanlig medelmåtta om ens det ,en loser som är städare blir jag troligen det är INTE någon framtid att se fram mot.

Och jag kan heller inte låta bli och undra hur mycket annorlunda mitt liv kunde ha varit ifall jag fått den hjälp jag skulle haft i skolan,jag kanske kunde ha haft en utbildning om än låg,som det är nu ser jag inte någon framtid på den fronten alls,speciellt inte min Icke Existerande vilja och ork..

Jag har en stor glädje i livet och det är min älskade son William.Men ibland orkar jag inte ens vara den förälder jag borde och vill,sedan är det mitt livs kärlek Johan Crazy Crazy Crazy Love
2010-08-01
 13:41:58

Sommarens bästa och värsta dag

Det började som en bra och lovande dag vi skulle till sthlm och skansen men 2½ barn kinkades och var bara gnälliga dåligt väder och en sambo som faktiskt vart tvungen att sätta sig och vila för att orka när vi kom fram.Johan igår 2 Men efter ett par timmar mådde han bättre barnen var lite gladare och vi kunde fortsätta gå o kolla på djuren..De första djuren vi såg.djur Konstig liten kyckling Hamster typ:DJävligt Stor Fiskmås.PonnyridningLeopardmönstrade Grisar:Dsambo+son<3 med farbror Markus dotter cazzandraDe 3-5 bockarna bruse:PSER DU VARGEN??SER DU BJÖRNEN?Ful en:DBison OxeVildsvinKossa?björnenbjörnungarÄlgRen fläckigSocker vaddsedan käka vi socker vadd och allt var härligt solen var tillochmed fram en stund.Soligt och muligt:DUtsikten



Senare på kvällen innan tågetMarkus,Therese &BarnBella och CazzandraSambo+Son <3 gick var vi på Donken men då var alla så trötta i huvud och ben att vi knappt fick i oss något och det gick segt,ska nog inte till sthlm mer när PridePride är! för mycket folk...


Och när vi så äntligen kommer hem har en gammal vän som inte och jag menar verkligen INTE ! är en vän beslutat sig för att antingen bli insläppt eller slå in dörren, vi fick motta hot och värre.
Jag önskar att någon kunde göra slut på eländet!! Jag avskyr denna person.

Önskar att vi aldrig känt den!!
kom inte i säng före kl 00 och sov sedan som en död.