2010-06-28
 12:51:11

Mad As Hell!

På sommaren är man glad och lycklig? jag har vart så arg i 2 dagar att jag inte vet vad.. Im gonna pick the world up and drop it on yur fucking head typ.

arg arg arg





mad,mad,mad im so mad arghh!!! like a fuck you for christmas, fuck the whole universe!
2010-06-22
 22:46:19

Länge sedan och lite själv insikt.

Jag tror man föds med vissa förutsättningar och vad man sedan väljer att göra med livet är upp till en själv,hittills har jag inte gjort altför många lysande val tyvärr.

Min stora glädje i livet blev min son men ska jag vara riktigt ärlig finns det vissa hål och tomheter som aldrig kan läkas inte ens av den djupa kärleken och glädjen, och jag är nu 24 år gammal och undrar vad det ska bli av mitt liv?

Vad vill jag arbeta med?hur ska jag nå dit och hur ska jag kunna komma ur min egen självdestruktiva tänkande cykel?jag e hopplös och misslyckad i mångt och mycket jag hoppas jag ialla fall lyckas vara en någorlunda bra flickvän och mamma. det kanske är det bästa man kan hoppas på?och det viktigaste.

Säkert är ialla fall att ingen betyder mer än Johan Och William.
2010-06-04
 19:41:52

Fy Fan!

En av de personer jag älskar mest i hela världen är sjuk,och jag klarar fan inte fem min.,.,.,.,.,.,. jag bara måste veta vad det är,i Dont want this i love you and us too much,i cant take it!.......



I REALLY REALLY WISH I COULD MAKE THIS DISAPEAR- UNTHil THEN I LOVE YOU MORE THAN WORDS, LIFE, MY SELF, AND ALL MATERIAL THINGS..,.,.,.,.