2010-07-21
 10:01:45

Tv /Pc skärm till salu!!

http://www.blocket.se/vi/28309340.htm  min annons på blocket.


2010-07-17
 12:28:10

Lördag

Är inte underbart nej men nu har tempen gått ner så man kan andas iallafall,och nu verkar resten av livet vara på väg också. jag ligger ju ganska många år efter många idag är man helutbildad och yrkeskunnig vid 18 tydligen och man vet precis vad man vill och annars är man socialbidragstagare. Noterat att jag är det och är så spy trött på det men jag vet inte vad jag ska göra!

Jag vill inte sitta med ett obetalt studielån som jaghar fram till pension bara för att kunna få ett städjobb,så mycket vill jag inte ha ett jobb FAKTISKT! och lever man som familj på försörjningsstöd ska man inte få plugga något annat än grundskola så man är så jävla låst. och sambons yrkesinriktning är det minst förfrågan på i hela sverige och det finns inte ett enda cnc jobb.bajs bajs bajs!
2010-07-06
 10:52:31

Kvinnomisshandlare Nej tack!!


SHAHIN AHMAD TAHA DU ÄR ETT SVIN DET FINNS INGET MER JAG KAN SÄGA!

Hur kan man ge sig på en så vacker och generös människa som mariah?och framför sitt barn som man säger sig älska.?Hur störd är man då seriöst!
Hoppas du blir utvisad för resten av ditt liv !

Om du kunde låta dem leva ifred från dig!Försvinna från jordens yta tex,.

Man tappar tron på det svenska rättsamhället folk i gemen som inte griper in och stoppar misshandel på en kvinna,och migrationsmyndigheten som fortsätter ge uppehållstillstånd och asyl för sådana mäniskor och utvisar de som är laglydiga och bör få stanna. fy fan!


En man ska ha sin kvinna i sin hand och behandla henne som den blomma hon äratårar
2010-07-03
 11:26:26

Im A Shue Lover

I Love Shues and these are the dream shues on my list for now:DLovely.. Manolo Blahnik(Seen in Sex and the city 1)Carries shues(Sex And the City 1)


. Lady Gaga s collectionLady Gagas shue:D  Manolo Blahnik fall 2010Manolo Blahnik.       My favorite shues right now:D My favs right now so comfy:D and they are mine mine mine:D